Dansen Marathon 50 Uur - 2wqqlokcw Pnm

Dorée was 25 jaar professioneel danseres Roy is een bekend judoka. 50 uur non-stop dansen voor het Longfonds.


Ilona Danst 50 Uur Lang Voor Het Goede Doel Tijdens De Dansmarathon Studio Alphen

Dit is de ultieme uitdaging Foto ADnl.

Dansen marathon 50 uur. Kinderen een huis laten kopen bijvoorbeeld. Het koppel dat na 50 uur de minste rusttijd heeft genomen en dus het langste op de dansvloer heeft gestaan wint de geldprijs. Version II02 of the Dansen marathonHaha I apologize for the glitches and such.

50 uur dansen is net als vakantie. Ik zou liever met een gloeiendhete pook in de reet de sirtaki dansen tijdens koorddansen boven een krokodillenbassin. 0900-0950 uur Dansspelletjes Breakdance 1000-1050 uur Breakdance 1100-1150 uur Ballet 1200-1250 uur Hip-Hop Reggaeton 1300-1350 uur Moderne dans 1400-1450 uur Line dance 1500-1550 uur Body Balance Yoga 1600-1650 uur Afrikaanse dans met live percussie 1700-1750 uur Finale.

Dit is de ultieme uitdaging VIDEO DOMBURG - Vijftig uur achter elkaar dansen met maar een paar korte pauzes. 50 uur non-stop dansen en live televisie SBS6 presenteert op 14 15 en 16 oktober het grootste zwaarste en vooral LANGSTE dansspektakel ooit LIVE op de Nederlandse televisie. Ga jij mee met deze koppels.

In the fifty-hour marathon which can be seen between the regular programming on SBS6 a hundred couples try to dance as long as possible in the hope of winning a cash prize. Vijftig uur lang non-stop dansen voor een bedrag van 10000 euro zou jij het doen. Nu komt er meer gekkigheid uit de koker van John de Mol.

En dat is niet het enige. De Groningse Nicole en Alex wel. Houd je vast SBS6 gaat een 50 uur durende dans liveshow uitzenden.

Wat dacht je van 50 uur achter elkaar dansen en dan zogenaamd leuke opmerkingen van Patty Patty Patty moeten aanhoren. Talpa komt op 14 15 en 16 oktober met De Dansmarathon -show. Met SportRusten komt de loper te kort want er is een tijd van 4630 nodig.

Honderd koppels dansen op de muziek van optredens van tal van bekende artiesten. Een loper wil debuteren op de marathon en hem rustig uitlopen tijd niet zo belangrijk. Marcel en Danny dansen vijftig uur in tv-marathon.

Inmiddels is de marathon op de helft en. Slechts één van de koppels op de dansvloer wint een. Eén koppel gaat met de geldprijs van 100000- naar huis.

Wendy van Dijk presenteert 50 uur durende dansmarathon bij SBS6. Marcel van Hoek uit Domburg doet mee aan het televisieprogramma De Dansmarathon van. De dansers dansen vijftig uur lang achter elkaar.

Een paar koppels zijn van de dansvloer verwijderd omdat zij niet genoeg hadden bewogen tijdens het dansen. Aanmoedigen Je kunt de marathon van 14 tot en met 16 oktober op SBS6 volgen. Kijk zondag 6 juli vanaf 930 uur naar de zomer-marathon.

Wendy van Dijk can be seen as presenter of De Dansmarathon on 14 15 and 16 October. De Dansmarathon is een ware uitputtingsslag. Vijftig uur lang non-stop dansen.

Na zeventien uur dansen nog 77 koppels in SBS-marathon. Vijftig uur lang zal de programmering van SBS6 worden onderbroken. Slechts één koppel wint een enorme geldprijs Maar nog belangrijker.

Programma Kdans-marathon 0800-0850 uur Wake up and dance. De koppels dansen namelijk voor het goede doel. We wisten al dat SBS6 niet opkijkt van een hysterisch tv-idee.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Marcel en Danny dansen vijftig uur in tv-marathon. Alleen het koppel dat na 50 uur de minste rusttijd heeft genomen en dus het langst op de dansvloer heeft gestaan wint een geldprijs van maar liefst 100000 euro.

Wendy van Dijk en Jan Versteegh presenteren het grootste zwaarste en LANGSTE dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie. 50 uur non-stop dansen en live televisie. Wendy van Dijk is door SBS6 uitverkoren om de unieke historische tv-show De Dansmarathon te gaan presenteren.

Wendy van Dijk is op 14 15 en 16 oktober te zien als presentatrice van De Dansmarathon. Het danskoppel doet mee aan tv-programma De Dansmarathon. Denk aan Davina Michelle Guus Meeuwis en Kris Kross Amsterdam.

Het koppel met de minste rusttijd na vijftig uur wint 100000 euro. Zij doen mee aan de Dansmarathon die vijftig uur lang live te volgen is. Wendy van Dijk will present a 50-hour dance marathon on SBS in October.

De Dansmarathon SBS6. Honderd koppels dansen 50 uur op de muziek van bekende djs en artiestenen het hele event staat in het teken van een goed doel. De loodzware wedstrijd start met honderd koppels.

Sommige mensen doen alles voor geld. De meeste koppels die zijn afgehaakt hadden last van blessures heeft SBS vrijdagmiddag laten weten. Dat onthulde ze zondagavond in Shownieuws.

Die uitdaging gaan Thomas Klerks uit Alphen en Britt Bezuijen uit Hazerswoude-Rijndijk aan. Traditioneel gesproken kan het want 5000 staat dan garant voor 353. In de vijftig uur durende marathon die tussen de reguliere programmering op SBS6 te zien is proberen.

De eerste loper ik heeft geen keus. Maar goed je kan met dat lange dansen wel 100k winnen. Dat lijkt bijna onmogelijk.

More to comeHopefullyWe hope you enjoyed watchi. Marcel van Hoek 55 uit Domburg en Danny Tilroe 32 uit s Gravenpolder gaan de uitdaging aan samen met hun danspartners. De muziek is opzwepend en de sfeer is uitgelaten.

Toen SBS6 deelnemers zocht zeiden vrienden en familie dat het. 10 kilometer-tijd is 5500. In het nieuwe televisieprogramma dansen honderd koppels 50 uur lang op de muziek van bekende djs en artiesten.

Iemand wil onder de 4 uur lopen met een 10 kilometer-tijd van 5000. De twee Zeeuwse deelnemers aan de Dansmarathon zijn nog altijd in de race om 100000 euro te winnen. Bredanaars die het dansspektakel live willen mee maken of mee willen dansen kunnen hun dansschoenen vast aantrekken.

Na zeventien uur doen er nog 77 van de 100 koppels mee aan de SBS-dansmarathon. SBS6 presenteert het grootste zwaarste en vooral LANGSTE dansspektakel ooit live op de Nederlandse televisie. Tijdens De Dansmarathon dansen honderd koppels op de muziek van bekende djs en artiesten.


Ff2wuhsjl97ysm


2jzmurgnefb9em


De Vriendenloterij Dansmarathon 50 Uur Non Stop Dansen Voor Longfonds Bm


Sbs6 Zendt Vriendenloterij Dansmarathon 50 Uur Live Uit Op Televisie


Wahveyvu8anvlm


Sbs6 Zoekt Deelnemers Die 50 Uur Lang Kunnen Dansen En Je Kunt 200 000 Euro Winnen


J1ldiibylxn4um


Tv Programma Waarin Koppels 50 Uur Dansen Voor Een Ton Maakt Tongen Los Dit Is Waanzin Rtl Nieuws


6jncqm5mdkqxmm


2wqqlokcw Pnm


8jzmvxk1phr4pm


Xz8yegi0 Sxmpm


U3lbyfg11ghmpm


Mobgwpd J8nmcm


De Dansmarathon Op Sbs6 50 Uur Non Stop Dansen Dans Agenda Tv


E9jblrvjeukr7m


Wendy Van Dijk Presenteert In Oktober 50 Uur Durende Dansmarathon Op Sbs Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Cdn1m6e1zte74m


U Npeqfyxzsl7m

LihatTutupKomentar